FRÄCK

Behöver du en spegel som inte tar så mycket plats? Och även en spegel som är normal på ena sidan och förstorar på den andra? Badrumsspegeln FRÄCK är perfekt för dig då! Placera den på väggen och dra ut den när du behöver den, och tryck in den mot väggen igen när du inte behöver den. Så enkelt är det! Den finns på IKEA för 69 kr.

GUNNERN

Ett skåp med lås är alltid bra att ha, se bara till att du vet var nyckeln är! Om du förvarar saker som du inte vill någon annan ska komma åt, till exempel barn, så borde du kanske inte låta nyckeln sitta i nyckelhålet hela tiden. Men du får en extranyckel om du skulle bli av med den ena! Du kan även montera skåpet så att öppningen är åt höger eller vänster. Du hittar detta skåp på IKEA och det kostar 249 kr.

HEMNES

Har du mycket plats i ditt badrum, och allting tycks hamna i alla hörn och vrår? Använd utrymmet till ett stort förvaringsskåp med spegel istället! Skåpet är 49 cm brett, 31 cm djupt och 200 cm högt. Passar perfekt för att förvara handdukar, tvålar och mycket mer! Det kostar 1795 kr.

LILLÅNGEN

En spegel med hyllor på sidan, och utrymme att hänga upp saker längs ner. Passar bra för er som inte vill ha ett skåp, men gärna vill kunna förvara saker nära spegeln ändå! Finns i både brun och vit. Kostar 350 kr.

LILLÅNGEN

Spegel, hyllor på sidan, skåp … Den här spegel har verkligen allt! Med denna så behöver du inte mycket annat för att få plats med dina saker i badrummet. Det kostar 590 kr.